Chelsea-legenden: «Mourinho fikk meg til å tro jeg var bedre enn jeg var»

Tilbake til Real og hevne seg på all verdens idioter? (foto: united, twitter)
Top Article ad

Fra 2004 hadde Frank Lampard en trener som skulle endre karrieren hans. Nå, fjorten år senere møtes de langs sidelinjen i cupoppgjør.

Jose Mourinho kom til Chelsea fra Porto i 2004. Lampard hadde allerede markert seg som Chelsea-spiller under Claudio Ranieri og spilte samtlige Premier League-kamper sesongen før Mourinho kom til byen.

Men det var under Mourinho at det virkelig begynte å svinge for Lampard.

Takk, Jose!

-Han fikk meg til å tro at jeg var bedre enn jeg var på den tiden. Jeg trodde at jeg var en helt ok spiller, men han sa: hør, du kan virkelig nå helt til toppen. Og jeg trodde på ham. Mourinho var den beste for meg. Han bragte selvtilliten til et helt nytt nivå, sier Lampard ifølge Sky Sports.

I 2004/2005-sesongen ble Lampard toppscorer hos Chelsea. I 2005 vant han Fotballer of the year Award og kom på andreplass i Ballon d´Or rett bak Ronaldinho.

Det var Mourinho som fikk credit for å ha bragt ham til dette nivået.

Les: Illsint Chelsea-legende fikk rødt kort

På tirsdag møtes de som managere for Manchester United og Derby i cupen. Mourinho med nesten 20 års erfaring som trener, Lampard under et halvt år.

Har ikke fått mange månedene før han møter mesteret.

Rått parti, eller kvelden da lærlingen banker læremesteren?

Les: Vant Puskas-prisen for årets mål i verden!