Illsint Chelsea-legende blir trolig utestengt

Lederen for de gode tidene på Stamford Bridge.(foto: premier league)

På banen var han en gentleman(stort sett), men langs sidelinjen er det vanskeligere å besinne seg. Nå bærer det mot disiplinærstraff for den tidligere Chelsea-legenden.

Frank Lampard spilte mer enn 400 kamper for Chelsea. Som fersk trener får 40-åringen, med Order of the British Empire på CV ´en, nå teste seg i Championship.

På lørdag ble det rødt kort, både til en Derby-spillerne og trener Lampard.

Delta i Champions League konkurranse –  30 000 kroner i premier

Treneren følte han ble snytt for et straffespark i tillegg til at han protesterte vilt mot en handsavgjørelse etter 77 minutters spill. Nå venter trolig utestengelse.

Hadde noen høylydte tanker om dommernes avgjørelser. (foto: derby)

– Jeg liker å kommunisere med dommere, men det var ingenting av det. Det var ikke straffe. De fikk et billig et, men vi fikk ikke et, sa Chelsea-legenden etter kampen ifølge Sky Sports.

Lampard fikk rødt kort for protestene og Derby tapte kampen mot Rotherham 0-1. Mandag bekreftet Englands Fotballforbund (FA) at det er åpnet disiplinærsak mot 40-åringen.

Klappet Lampard ut med rødt. (foto: derby)

Hadde dette vært forrige sesong, ville Lampard kun ha fått tilsnakk eller blitt bortvist. Denne sesongen innførte FA bruk av røde og gule kort overfor managere i mesterskapsserien.

Klarer du å holde deg unna det røde, Pep?

Det skal bli skikkelig interessant å følge med denne regelen utover sesongen, og hvordan den håndheves når det spisser seg til i seriene.

Les: Manchester United har funnet neste Dybala