Robert Lewandowski

Barcelona som den polske superstjernen Robert Lewandowski ønsket å gå til fikk hakeslepp da de mottok summen som Bayern München krevde for å slippe han i sommer. – Barcelona har et intenst ønske om å signere Lewy, men er begrenset av dårlig økonomi. Sjefene på Camp Nou var villige til å strekke seg til 40 millioner euro, noe de mente var rimelig for en som bare har et år igjen av sesongen, deres slappe tilbud, vekket sjefene på Manchester United.

Barcelona har et intenst ønske om å signere Lewy, men er begrenset av dårlig økonomi. Sjefene på Camp Nou var villige til å strekke seg til 40 millioner euro, noe de mente var rimelig for en som bare har et år igjen av sesongen, deres slappe tilbud, vekket sjefene på Manchester United.

Ifølge radiokanalen Catalunya Radio krever den tyske giganten hele 53 millioner euro for Lewandowski. Og dette i en betaling, ingen bonuser eller lignende inkludert.

Les: Independent: Leeds har lagt inn bud på en av Europas største unge toppscorere

Kravet har sendt ledelsen i Barcelona inn i sjokktilstand, mens Manchester United ser på dette som en gylden mulighet for over natta bli gullkandidat i Premier League igjen.

Bayern-ekspert Christian Falk skriver nemlig at Chelsea har kastet seg inn i kampen om polakken. Det ser nemlig ut som om Gabriel Jesus ender opp i Arsenal, og da er Lewandowski nestemann på lista.

Falk nevner ikke Manchester United, men peker på Paris Saint-Germain som en konkurrent. – Den franske storklubben har ikke kommet med et konkret bud enda. – Mulig de venter på ny manager. Sjefene på Old Trafford skal være villig til å by det Bayern München og Chelsea er villige til å by over.

LES: Witsel har fått et skikkelig fristende tilbud fra Champions League-klubb