Gjorde første del av oppdraget med å hindre nedrykk. Nå skal det bygges. (foto: leeds, twitter)

Like forutsigbart som at Erik ten Hag ønsker spillere han kjenner med til Old Trafford, var det at Jesse Marsch skulle hente inn noen RB Salzburg-spillere til Elland Road. Nå sikter Premier League-klubben «høyere» og har sendt over et bud til oljefondet i Paris.

20-åringen Brenden Aaronson er på plass fra Salzburg, dansken Rasmus Kristensen det samme. Ifølge The Independent har Leeds sett et stort potensiale i en fransk spiss som har jobbet seg oppover akademiet til PSG uten å få innpass i troppen med Mbappe, Neymar, Messi, Icardi og gjengen.

LES: Witsel har fått et skikkelig fristende tilbud fra Champions League-klubb

For Jesse Marsh er 20-åringen Arnaud Kalimuendo, som de to siste sesongene har vært på utleie hos Lens (7. plass i Ligue 1), perfekt for Leeds-fotball under amerikanerens ledelse. Kanskje ikke så rart når du ser oversikten over de mestscorende unge spillerne i de største ligaene.

Kalimuendo har levert 13 scoringer på 38 kamper (12 i Ligue 1) i Lens-drakta denne sesongen, den 10. største toppscoreren i Ligue 1! Ikke rart Leeds-gjengen er entusiastiske. The Independent hevder Leeds har fyrt av et bud på 20 millioner euro til PSG, dette er en signering Jesse Marsch virkelig ønsker seg.