Chelsea klar med oppsiktsvekkende bud

Lewis Dunk

Chelsea er klare for å legge 600 millioner kroner på bordet til Brighton for forsvarer Lewis Dunk. – Det oppsiktsvekkende budet, hvis det blir godtatt (selvfølgelig gjør det det eller?) vil Dunk bli den fjerde dyreste engelske spilleren i historien – bak Kyle Walker, Raheem Sterling og Harry Maguire.

For noen dager siden kunne vi lese at Blues hadde best seg for å ikke aktivere sitt 40 millioner punds tilbakekjøpsmulighet på Bournemouths Nathan Ake, og ville gå videre til andre mål, nå vet vi med hva som lå bak.

Les: Sparket hjørneflagg rett i fansens reproduktive område i gledesrus

Chelsea manager Frank Lampard har fått gjennomslag for å kunne gjøre en rekke forsterkninger allerede nå i januar, spesielt det defensive trengs å styrkes hvis fjerdeplassen i Premier League skal forsvares.

Daily Star skriver at Lewis Dunk som fortsetter å være tungt imponerende for Brighton er Frank Lampards definitive mål og at et bud legges inn i løpet av et par dager.

Les: Manchester United i sluttforhandlinger med genial sportsdirektør

Lewis Dunk, har spilt for hjembysklubben Brighton på tre nivåer, vunnet to serier med dem og etablert seg som en av de beste engelske midtbackene i Premier League.

Nå er det større ting på gang, sier sitt når Chelsea byr 48 millioner pund – et bud selv de innrømmer er “forbløffende”.

Dunk hadde blitt koblet med Leicester City om sommeren som erstatning for Harry Maguire, da verdien hans var på 40 millioner pund, men Foxes valgte å holde seg til det de allerede hadde i reserve.