Nekter å stå bakerst i køen. (foto: hudson-odoi, twitter)

Chelsea er en klubb der du presterer i hver kamp eller tar til takke med benken. Viker ikke klubben fra denne holdningen, risikerer de å miste tenåringen som nylig imponerte i Europaligaen. Neste generasjon engelske landslagsspillere akter ikke å stå bakerst i køen.

Callum Hudson-Odoi.

18-åringen har fått fart på sakene etter at han imponerte i forsesongen og fikk sin første kamp denne sesongen mot PAOK i Europaligaen på torsdag. Kantspilleren kvitterte tilliten med sitt første seniormål.

Da skal man tro at veien videre er staket ut for Hudson-Odoi. Men med stor interesse fra flere tyske klubber som har fått smaken på unge engelske talenter, i en liga der Jason Sancho og gjengen får tillit og spiller gnistrende og energisk fotball, har Chelsea-spilleren satt fremtiden litt på hold.

Der satt den første. (foto: hudson-odoi, twitter)

Nå skal alternativene vurderes.

Det gjenstår 18 måneder av Chelsea-kontrakten, men fortsatt gjenstår debuten i Premier League. Dilemmaet for Hudson-Odoi er at han som del av førstelaget har ekskludert seg fra U23-kamper. Dermed er tenåringen prisgitt spilletid fra Sarri for å få kamptrening. Ifølge The Guardian har spilleren derfor takket nei til en femårsavtale, og venter på forsikringer om spilletid.

Denne helgen uttalte Maurizio Sarri at han var i tvil om Hudson-Odoi var klar for Premier League-fotball. Dette betyr enten utleie i januar, eller en overgang til en klubb som mener han er klar nok.

Hva er viktig: kortsiktig eller langsiktig løsning? (foto: chelsea, twitter)

Don´t screw this up, Sarri.

Les: Manchester United forberedt på å sette rekord i januar