Manchester United forberedt på å sette overgangsrekord i januar

Døren er visst ikke helt lukket i Napoli.

Manchester United er så opptatt av å sikre seg Napoli-forsvarer Kalidou Koulibaly at de er villige til å gå over de 105 millioner euro de betalte for Paul Pogba fra Juventus. 

Nettopp Juventus er årsaken til at Napoli ikke har noen interesse av å selge, Napoli skal vinne Serie A og da trenger de gode og dyre spillere.

Les: Hvorfor la Zinedine Zidane ut et bilde med Lionel Messi?

27-åringen har etablert seg som en av de beste forsvarsspillere i Europa, og danner en grunnleggende del av Napoli forsvaret siden han kom fra Genk i 2014.

Det finnes ikke en manager i verden som ikke ønsker seg Kalidou Koulibaly på laget, han var på tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane sin «short list» i sine samtaler med med Manchester United. – Han var også en av Antonio Conte sine favoritt-mål da han var manager i Chelsea.

Siden Kalidou Koulibaly ble en den av Napoli har han spilt 174 Serie A kamper. Han gir laget trygghet bakover med sine generelle defensive kvaliteter og han er en viktig del av å bygge opp et godt angrep bakfra.

Les på Popidol: Slik låser du opp det hemmelige Red Dead Redemption 2 kartet

Calciomercato, via papirutgaven av Corriere dello Sport, skriver at Manchester United er klar over hvor vanskelig han vil være å signere og at de med det i bakhodet har bestemt seg for å få i krigen med en imponerende krigskasse på over 105 millioner euro.

Napoli-eieren Aurelio De Laurentiis har mange ganger poengtert at det er helt uaktuelt å selge, selv om summen skulle være på en milliard. – Han ønsker nemlig at hans klubb Napoli skal rive Juventus ned av tronen i Italiensk fotball.