Chelsea-ikonet Lampard sikter fortsatt høyt

Lederen for de gode tidene på Stamford Bridge.(foto: premier league)

Frank Lampard er Chelseas mest-scorende spiller og regnes som et ikon i klubben. Nå varsler 39-åringen at vi skal få se mer av ham.

Lampard har tidligere ymtet frempå at han planlegger og drømmer om muligheten til å jobbe som trener for Chelsea. Selv om det fortsatt gjenstår ett år før han kan bistå en klubb ute i europeiske turneringer, er Lampard i ferd med å skaffe seg trenerutdanning samtidig som han har praktisert som hjelpetrener for Chelseas U18-lag.

-Jeg får trenerlisensen min til våren. Så starter jeg med Pro Lisensen som gjør at jeg kan trene klubber som deltar i Champions League. Jeg kunne ha fått en jobb tidligere, men jeg velger å vente til jeg har det på plass som gjør at jeg kan delta i europeiske turneringer, sier den tidligere engelske landslagskjempen ifølge Evening Standard.

Da har Lampard valgt å legge listen fortsatt høyt.

Vi tenker at dette fotball-ikonet har det som skal til for å nå helt opp en dag – denne gangen fra sidelinjen.

Les også: Sorry, Liverpool…

 

 

 

Forrige artikkelSorry, Liverpool…
Neste artikkelManchester City bygger mur rundt supertalentet
DEL