Cristiano Ronaldo

Det er liten tvil om at Juventus, som trenger å spare penger, ønsker å selge deres største stjerne Cristiano Ronaldo til det er de alt for aktive på salgsbaggen. – De er fornøyde med det han leverer på banen, men er bekymret for hans enorme lønning.

De må trolig selge den fem ganger Ballon d’Or-vinneren for å balansere bøkene. Selv om Ronaldo blir 36 neste sommer, utløser dette behovet sannsynligvis en enorm kamp for signaturen hans.

Les: Mini-krise for Arsenal

Det har allerede vært snakk om en ganske oppsiktsvekkende retur til Manchester United, hvor han utviklet sitt potensial og tjente den første av sine Ballons d’Or trofeer. – Noen har faktisk hevdet han burde prøve lykken med et mindre tradisjonelt stort navn, for eksempel Wolves. Molineux laget har allerede et stort antall portugisiske spillere, så han vil trolig føle seg hjemme der.

Siste ut er at Chelsea kunne komme med sitt eget bud på Ronaldo.

I følge Teamtalk har Frank Lampard tatt kontakt med spilleren for å fortelle ham at han ønsker ham på Stamford Bridge neste sesong. Chelsea har vist de har ambisjoner i overføringsmarkedet de siste månedene. De investerte tyngre enn noen annen Premier League-klubb i sommer. – Slike som Timo Werner, Hakim Ziyech og Kai Havertz har alle injisert frisk kvalitet i Lampards tropp, men en avtale for Ronaldo ville overskygge dem alle.

Lampard skal «fortsatt ha mye penger spart» som kan brukes for å signere Ronaldo

Les: Kom fra Ajax – nå løsner det totalt hos Leeds

Ronaldo paret opp med Werner?
Paris Saint-Germain blir nevnt som en annen konkurrent for Ronaldo sin signatur, Chelsea ser på ham som en som kan «avgjøre kamper alene», noe som gjør ham til et ideelt mål.

De blå har allerede Werner foran, men tyskeren trenger ifølge forståsegpåere en førsteklasses spiller ved siden av seg for å trives. Tammy Abraham gjorde det bra forrige sesong, men han er mer usikker nå.