Har gjort seg uunværlig på rekordtid. (foto: arsenal, twitter)

Sead Kolasinic og Mohamed Eleny testet begge positivt for det fordømte viruset. Spillerne får ingen helsemessige mén, men må stå over turen til Elland Road. Mikel Arteta har egentlig ikke råd til å miste noen flere mot Bielsas offensive horde, men har nå bekreftet at han som har blitt en nøkkelspiller på rekordtid, også blir hjemmesittende på søndag.

Thomas Party ble hinkende tatt ut halvveis i kampen mot Aston Villa før landslagspausen og gikk glipp av Ghanas to kamper mot Sudan. Dette betød at midtbanespilleren har tilbragt de siste ukene på London Colney Training Center for å jobbe seg raskest mulig tilbake etter lårskaden.

Les: Kom fra Ajax – nå løsner det totalt hos Leeds

På fredag måtte Arsenal innse at Partey står over Leeds-kampen. Etter Astons Villas filleristing av Artetas menn, blir Leeds-kampen utrolig viktig for å ikke miste mer fart i Premier League. Vinner Bielsa, smyger Leeds seg forbi London-klubben, noe som betyr dobbelt dose smertepåføring for Arsenal.

Les på F7: Fotballstjernen Lukas Podolski redder ishockeyklubb med kebabpenger

Arteta vet som Klopp, Guardiola og de andre store gutta, at strategen Marcelo Bielsa er ekstrem vrien å møte.

-Jeg hadde muligheten å jobbe med spillere som har vært involvert med ham i flere år. Han er en manager jeg alltid har sett opp til. Måten han kommuniserer med spillerne sine på og måten han leder laget er veldig spesielt, sier Arsenal-manageren ifølge Goal.

Som må finne ut hvordan han skal fylle tomrommet etter ferskingen som aldri spilte som en fersking, Thomas Partey. En ting er sikkert, Marcelo Bielsa står klar for å utnytte svakheten.

Les: Barcelona var starten, Chelsea transportetappen, Southampton løsningen