Chelsea får tilbake midtbanespiller på utlån

Tja, la oss se hva vi skal finne på til Baker. (foto: chelsea, twitter)
Top Article ad

Det er ikke alle fotballspillere som lykkes – selv ikke de som ble valgt ut av Chelsea som lovende tenåring. Lewis Baker er vel et godt eksempel på det.

Vi tror ikke 24-åringen har gitt opp drømmen om å spille toppfotball, men etter å ha blitt sendt hjem fra sitt 7. (!) leieopphold før tiden, begynner det å nærme seg slutten på mulighetene til gjennombrudd.

Les: Frustrert Bruno Fernandes takker ikke fansen

Lewis ble hentet til Chelsea i 2014 og sendt mer eller mindre direkte ut på utlån for å jakte spilletid.

En håndfull kamper for Sheffield Wednesday, to håndfuller for Milton Keynes Dons, 64 kamper for Vitesse, to håndfuller for Middlesbrough, to håndfuller med kamper for Leeds og tre håndfuller for Reading.

Les: Lar seg ikke lenger diktere av fotballklubb – har tatt et gissel

Så bar det til Fortuna Düsseldorf på midtbanespilleren som har fått med seg kamper på U-landslagene helt fra 17-års alderen.

Og hva syntes tyskerne? Vel, 9 kamper og null scoringer siden august har fått Düsseldorf til å si at nok er nok. Hos oss får du ikke mer spilletid, gutt.

Dermed bærer det hjem til Stamford Bridge for å fylle tiden frem til kontrakten løper ut sommeren 2022. Enkel hoderegning tilsier at Baker rekker 5-6 utleieopphold til.

For hos Lampard er det garantert ikke noe å hente.

Les. Mathias Normann klar for fem nye år