Coach. (foto: united, twitter)

Marcos Rojo fikk noen måneder på treningsfeltet hos United sammen med ikonet Cavani. I januar ble det klart at Rojos United-tid var over, og 30-åringen returnerte til Argentina. Nå kokkeleres det for å overtale Cavani til å gjøre det samme.

En argentinsk avis var de første som kom med ryktet om at Bocca Juniors hadde skjøvet over en tilbud om treårskontrakt til Cavani. Da Cavani senior samme uke la ut om hvor riktig det var for sønnen å forlate Old Trafford, ble vi småbekymret.

Les: Cavani senior er overbevist om United-exit

Nå viser det seg også at Marco Rojo har blitt sendt ut for å påvirke 34-åringen.

Kom til varmen, Edinson.

Solskjær har aldri holdt igjen at Cavani har vært en sterk bidragsyter på treningsfeltet, i garderoben og på kamparenaen til at Man United går mot en sterk sesong. Med bare noen måneder igjen av kontrakten skal også United ha startet dialogen om veien videre med Cavani.

Woodward har mulighet til å trykke på opsjonsknappen som løser ut en periode med tolv nye måneder, men det jobbes tydeligvis hardt for at Cavani skal søke seg til argentinsk gress.

Les på Popidol: Guvernør Matthew McConaughey: «Alright alright alright»

Det var etter Rojos debut for Boca Juniors i derbyet mot River Plate (1-1), at den tidligere United-spilleren fikk spørsmålet om Cavani.

– Jeg pratet med ham. Jeg har spilt litt med ham. Vi var sammen i fire, fem måneder. Han er en stor profesjonell spiller, og hvis han kommer til argentinsk fotball vil han bli en stor stjerne som vil gjøre godt for argentisk fotball, sier Rojos til TNT Sports.

(foto: united, twitter)

Bocca Juniors tilbyr 3-årskontrakt, Cavani senior trygler Edinson om å komme hjem. Når også Marcos Rojo begynner å ringe Cavani, kan dette bli rått parti. Vi får satse på at Solskjær og gjengen også finpusser overtalelsesevnene.

Man United har fortsatt mye å tjene på å ha den sør-amerikanske bueskytteren i troppen.

Les: Bayern München er «satt under angrep»