Championship-laget ett steg nærmere Premier League-spill

156
Brentford skal spille oppryksfinale mot enten Fulham eller Cardiff. Foto: Brentford FC / Twitter.com

Championship-klubben Brentford er klar for den «store-finalen» etter en sterk 3-1 seieren over Swansea onsdag.

Brentford er ett steg nærmere spill i Premier League, det ble klart etter at laget vant sammenlagt 3-2 over Swansea, selv om dem tapte 0-1 i første kamp i oppe i Wales. Klubben har ikke vært på det øverste nivået siden 1947 og skulle laget ta seg hele veien opp til Premier League-neste sesong, vil det utvilsomt bli fullfest i byen med 2.085 innbyggere.

Laget la grunnlaget allerede med en tidlig scoring i oppgjøret. Etter scoring fra Watkins gjorde 1-0 etter ti minutter, mens Emiliano Marcondes doblet ledelsen drøye fire minutter senere. Bryan Mbeumo la på til 3-0 like etter hvilen og da var spenningen i kampen over, selv om han som gjorde assistent egentlig var suspendert fra oppgjøret som følge av sitt røde kort i den første kampen. Brentford vant imidlertid fram i en anke.

Les: Aftonbladet: – RBK får tøff konkurranse om Prica

Blåste liv i oppgjøret

Rhian Brewster blåste liv i håpet for «The Swans» da han reduserte drøye ti minutter før slutt. Og gjestene trengte bare med det en scoring, for å gå videre på bortemålsregelen. Men laget fra Wales maktet ikke å score flere mål, og dermed er det Brentford som skal spille opprykksfinale den 4. august . Hvor dem møter vinneren av Stefan Johansens Fulham eller Cardiff. Fulham leder kampen sammenlagt (2-0), etter det første oppgjøret. Den kampen spilles i kveld.

Les: Aafk tok sesongens første seier – men Castro fikk gjennomgå