Tøff uke. (foto: united, twitter)

Først mistet Cavani United-drakta, så ble han nektet utreise. Eller omvendt rekkefølge, vi er ikke helt sikre. Denne uken kunne hvertfall Ronaldo takke «Edi» for at han ga fra seg nr. 7 til CR7. Vi tviler på at Cavani hadde noe valg, men velger å tro at det gikk rolig for seg.

Det som ikke gikk like rolig for seg, var Premier Leagues (og dermed Manchester Uniteds) avgjørelse om å nekte sør-amerikanske spillere å spille for landslaget sitt i september.

Les: Ronaldo: «Jeg retter en stor takk til Edi for denne utrolige gesten»

«Different number, same matador». Lover United. (foto: united, twitter)

Argumentet var Englands strenge regler for innreise etter utenlandsopphold, der spillere fra sør-amerikanske destinasjoner må tilbringe ti dager på karantene-hotell før de kan komme seg på jobb i Premier League-kubben.

Likevel, for uruguayaneren blir dette for tynt.

-Jeg er sur og skuffet. Vi er ofre for beslutninger som blir tatt av organisasjoner i noen av ligaene.. Vi blir ikke rike av å spille for landslaget vårt, men vi har en forpliktelse for oss selv og en moralsk plikt å kjempe for landslaget vårt. Vi blir rike av å ha på landslagsdrakta, sier Cavani ifølge The Gazette.

(foto: united, twitter)

Natt til fredag måtte Urugay nøye seg med 1-1 mot Peru. Dette hjalp nok ikke på humøret til Uniteds nr. 21 (i det minste samme nummer som på landslagsdrakten).

Vi er enige med Cavani. Litt sært blir det når Arsenal-spiller Martin Ødegaard uproblematisk kan ofre alt, alt for Norge, mens urugayaneren nektes det samme for sitt land.

Les: Jules Koundé tok det visst ikke like pent som Harry Kane