Julian Nagelsmann (foto: hoffenheim, twitter)

Den tyske avisen tenker definitivt ikke på den snart ledige jobben som manager for Tottenham som verdens største, de har mer den hjemlige storklubben Bayern München i tankene. Hansi Flick overrasket absolutt alle ved å «som vikar» ta Champions League tittelen i finale hvor Paris Saint-Germain nærmest var statister.

De regjerende Champions League mestrene røk i går ut i kvartfinale mot nettopp Paris Saint-Germain like vel regnes Flick i og med at Liverpool manager Jürgen Klopp ikke er klar enda som den neste tyske landslagssjefen etter Joachim «Jogi» Löw.

Les: Atlético Madrid casher inn på sin dyreste noensinne

Julian Nagelsmann som i dag er manager for Bundesliga-rival RB Leipzig er soleklar favoritt til å erstatte Flick i Bayern München dersom han forlater klubben. – Det samme sies om Tottenham hvis Jose Mourinho får sparken.

Julian Nagelsmann på sin side avviser at han snakker med Tottenham eller Bayern München og har det som plommen i egget der han er. Bild tror ikke et sekund på at Nagelsmann som er svært ambisiøs vil si nei takk til «Verdens viktigste managerjobb»

Les på Popidol: Dave Bautista tøffere enn toget i Zack Snyders ‘Army of the Dead’

Se på F7: Bli bedre kjent med Formel 1 stjernene