Antonio Cassano

Antonio Cassano som var en meget habil spiss i sin tid (Han gjorde seg fortjent til kallenavnet «fantastic Antonio») sier Zlatan Ibrahimovic er den tredje beste spissen i historien og kommer samtidig med råd til Inter Milan manager Antonio Conte om å endre Christian Eriksens rolle.

Den italienske spissen har snakket med Christian Vieri live på Instagram om Serie A sesongen og dagens kamp mellom Atalanta og Inter Milan.

Les: Roberto Mancini: «Jeg elsker ham, og jeg håper det dukker opp noe bra»

«Jeg liker Atalanta, men jeg har det vage inntrykket at de går tom for bensin,» sa Cassano.

“Hvis du spør meg hvem som kan være overraskelsen for mesterskapet, sier jeg likevel at jeg vil holde øye med dem. «

Cassano slapp også en kontroversiell uttalelse om sin tidligere italienske lagkamerat Giorgio Chiellini.

«Giorgio, du vet, han sender deg til sykehuset, men så beklager han. Han er en av de beste gutta jeg noensinne har kjent i fotballens verden, men i feltet tar han ikke hensyn noen.»

Cassano spilte også for Milan og Inter i løpet av spillerkarrieren. Han vant en Scudetto med Rossoneri sammen med Zlatan Ibrahimovic.

«Etter fenomenet Ronaldo og [Marco] Van Basten, er Ibra den tredje beste spissen i historien, den mest komplette jeg noensinne har sett,»

“Når det gjelder Inter, spiller de med et 3-4-1-2-system. Hvis han [Antonio Conte] går tilbake til 3-5-2 og felt [Christian] Eriksen som playmaker, som [Andrea] Pirlo, ville han skifte lag.

«Han ser ikke Eriksen, la oss innse det. Men hvis Conte får denne galne ideen, Eriksen foran forsvaret, med [Nicolò] Barella og [Arturo] Vidal foran seg, kan han endre laget. Han må gi Eriksen tillitt, han er en stor spiller. ”

Les på F7: Marcus Rashford tvinger regjeringen til å gi fattige barn mat i juleferien