Virgil van Dijk

Jürgen Klopp vet det, Jamie Carragher sier det høyt.

Den tidligere Liverpool-midtstopperen ser ikke noen annen løsning for Liverpool enn å åpne krigskassa på vid gap i januar. Med Virgil van Dijk nyopperert og ute trolig resten av sesongen, trenger Liverpool sårt en løsning for å redde sesongen.

Les: Neymar får litt mindre vondt mot Manchester United

Det holder ikke at Fabinho skal dyttes inn som permant vikar for verdens beste midtstopper.

-Liverpools neste store signering må uansett være en midtstopper, og jeg snakker ikke om neste sommer, begynner Carragher til Sky Sports.

Les på Popidol: Lottie Moss er trygg, stilfull og brennheit

-Dejan Lovren forsvant og de erstattet ham ikke, så de har bare tre midtstoppere der den ene, Joel Matip alltid er skadet. Det er også spørsmålstegn ved Joe Gomez, analyserer Carragher videre.

-Den store overgangen som skulle komme neste sommer må skje 1. januar. Ikke på slutten av januar etter forhandlinger, sier Carragher.

Før han kommer til spilleren som kan redde Liverpool.

-Det er en ung mann alle snakker om hos Leipzig, Dayot Upamecano… Betal ekstra og gjør det 1. januar. Det betyr at de slipper unna med 11 ligakamper uten van Dijk, avslutter Carragher.

Ifølge Tyske Bild betyr dette at Liverpool graver frem rundt 550 millioner kroner for å løse ut ukjøpsklausulen før røyken fra nyttårsfyrverkeriet har lagt seg.

En nødvendig og glimrende løsning. Vi er enig med den tidligere spytter´n Carragher, ingen grunn til å vente.

Les: Barcelona lurer på om de har kjøpt katta i sekken