Maskin. (foto: liverpool, twitter)

Vi kan ikke å huske å omtalt suksessen til Jürgen Klopp som noe annet enn helt rå, men Jamie Carragher mener vi må strekke oss lenger for å sette ord på hva tyskeren har fått til på Anfield.

Carragher skrev seg inn i historieboka til Liverpool på flere steder, ett av dem var som spilleren som jobbet nest lengst for klubben. Dette gir 42-åringen tyngde når han omtaler prosessen Klopp har sendt Liverpool gjennom.

-Jeg mener han er bedre en han får cred for. Da han kom, tror jeg ikke City, United, Tottenham og Wenger hos Arsenal bekymret seg for Liverpool. De så på klubben som bare en av klubbene som kunne nå topp-fire, begynner Carragher ifølge Goal.

Les: Arsenal klar for kupp hos Real Madrid

-Folk snakker om Liverpools berømte modell til overgangskomiteen, og forstå meg riktig, de har gjort en stor jobb. Men det viktigste for meg er ikke bare å kjøpe spillere, men hva du gjør når du får dem, fortsetter Carragher.

Les på F7: 20 ting folk flest lærer for sent

-Hvor ofte kjøper ikke Klopp en spiller og venter med å sette dem inn på teamet, for å først forme dem etter sitt spill. Går du tilbake til når Coutinho var på laget og den første sesongen med Salah (2017-18), dette var trolig det mest spennende laget å se på. Men det laget kunne heller ikke vinne ligaen. I de tidligere årene til Klopp var fotballen amazing, kommer det fra Liverpool-legenden.

Så hva har gjort Liverpool til en mester?

-Fotballen var spennende. Nå er den mer maskinmessig og hensynsløs. Liverpools lag på 70-tallet og tidlig 80-tallet var trolig også mer maskinmessig, nådeløs med biter av greatness, avslutter Carragher.

Carragher plasserer Jürgen Klopp på sin rettmessige plass historiebøkene.

Les: Jobben Marcel Brands gjør for Everton har fått Manchester United og Roma til å våkne