Ingen unnasluntring i sommer. (foto: ancelotti, twitter)

Zlatan Ibrahimovic har bare noen få uker igjen av sin kontrakt med LA Galaxy. – Faktisk har den 38 år gamle svenske legenden har uttalt at dagens MLS-kamp mot Minnesota United kan være hans siste som aktiv fotballspiller, men nylig åpnet Zlatan også døra for å komme tilbake til Europa igjen. – Nå er det den italienske Serie A-klubben Napoli som lokker.

«Etter å ha sett dokumentaren om Maradona, vil fikk jeg lyst til å prøve Napoli. Kanskje kopiere det Diego gjorde. Med meg vil San Paolo alltid være utsolgt, og Carlo Ancelotti er en god trener. Men den endelige avgjørelsen vil avhenge av flere aspekter» Zlatan Ibrahimovic til Gazzetta dello Sport.

Les: Skikkelig nedtur for Zidane

Napoli vant 2-0 over Verona i Serie A på lørdag:

 

Etter kampen ble Napoli manager Carlo Ancelotti bedt om å kommentere Zlatan sine uttalelser, og han og gjengjeldte kjærligheten.

«Jeg ringer Zlatan i kveld og sier at vi venter på ham, sa den erfarne hovedtreneren med glimt i øyet.

«Jeg følger Ibras i MLS med stor entusiasme. Jeg vet at han har scoret 30 mål på 29 kamper denne sesongen. På søndag, når jeg har snakket med ham, vil jeg sannsynligvis fortelle deg hvordan samtalen gikk, sa Ancelotti, som tidligere har trent den svenske spissen i Paris Saint-Germain.