Maestro. (foto: real, twitter)

Etter å ha sikret La Liga-titlen for Real Madrid virker det som Carlo Ancelotti har senket skulderne. Dagen før den avgjørende Manchester City-kampen tar den italienske manager reven tid til å prate om livet etter Real Madrid.

-Etter denne perioden hos Real Madrid er det sannsynlig at jeg pensjonerer meg, men hvis Real Madrid ønsker å ha meg for de neste ti årene, da blir jeg her de neste ti årene, sier 62-åringen ifølge ESPN.

Les: Årets mest geniale signering

Så drar Ancelotti runden med alt han savner å ha tid til, som til sin kanadiske kona, barnebarna og reising, før han styres inn på om han kunne tenkt seg å lede det kanadiske landslaget (Ancelotti har et hjem i Vancouver).

-Ikke for dette VM, men VM 2026, hvorfor ikke? I’ d love to, sure. Canada har gjort det veldig bra, kommer det fra veteranen med CV’en som inkluderer jobb hos Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG og Everton i tillegg til Real Madrid.

(foto: real, twitter)

Canada kvalifiserte seg til kommende VM, det første siden 1986! På spørsmål om hvilken nasjon Ancelotti vil holde med i Qatar, var svaret at det måtte bli Canada, siden Italia ikke hadde kvalifisert seg.

Les: Venter ikke for å se om det blir nedrykk – forlenger selvfølgelig midt i nedrykksstriden

Vi tipper det kanadiske fotballforbundet er på saken.