Bukayo Saka

Grunnen til at Saul Niguez er utleid til Chelsea og ikke lenger spiller for La Liga mestrene er Atletico Madrid manager Diego Simeone sin vinnende strategi om å variere på roller, spillestil og mannskap. – Variasjonene var ikke noe som den spanske midtbanespilleren var glad for, Saul Niguez ønsket å rendyrkes i en rolle for å bli mest mulig.

Bukayo Saka derimot liker variasjon, 20 åringen var en stor suksess for det engelske landslaget under sommerens EM og spilt seg inn til å bli en svært viktig brikke i Mikel Artetas Arsenal.

Les: Det er bare en klubb som er syk nok til å betale en halv milliard i året til Haaland

Diego Simeone trenger å styrke midtbanen og har identifisert den unge engelskmannen som et meget godt alternativ. – Det er få som tror at Saul Niguez kommer tilbake fra Chelsea neste sommer, en permanent overgang vil bringe inn i overkant av 30 millioner euro som kan benyttes til å hente Bukayo Saka fra Arsenal.

Bukayo Saka startet sin karriere som back og har beveget seg fremover på banen, men han er fortsatt fleksible, noe som passer den argentinske manageren perfekt. Diego Simeone ønsker flest mulig spillere som han kan bruke i varierende roller.

Les: I det 89. minutt mot Villarreal fattet Donny van de Beek en beslutning