Sorry. (foto: chelsea, twitter)

Man sitter igjen med en veldig rart følelse når man ser Chelsea stille med 38 år gamle Willy Caballero, når vi vet de har dyrekjøpte Kepa Arrizabalaga sittende på sidelinjen klar med keeperhansker og alt mulig.

Akkurat nå er det pause i Champions League kampen mot Bayern München, selv der gikk manager Frank Lampard for å gå for veteranen istedenfor superstjernen.

Les: Et nesten 20 år gammelt kjærlighetsforhold kan gå mot slutten

Problemene til Kepa Arrizabalaga har pågått lenge og han ville trolig røket ut i sommer hadde det ikke vært for at tidligere manager Maurizio Sarri etter bare en sesong tok jobben som manager for Juventus.

I følge El Chiringuito har Chelsea optimistisk budt 300 millioner pluss Kepa for Atletico Madrid-stjernens målvakt Jan Oblak. Regnestykket er forsåvidt godt på papiret, Chelsea ga i 2018 Athletic Club en liten 800 millioner kroner for den nå 25 år gamle Kepa, mens Oblak er verdsatt til ca en milliard av Transfermarkt.

Ofte er verdsettelsen vesentlig lavere enn det spillere faktisk blir solgt for. – En Jan Oblak overgang kommer til å bli tidens dyreste keepersalg.

Les: Kristoffer Bidne trer på seg den oransje drakten