Mino Raiola

Legger du alle «Paul Pogba forlater snart Old Trafford» artikler etter hverandre kommer du helt sikkert noen runder rundt ekvator, men nå er spørsmålet oppe igjen. – Den franske superstjernens griske agent Mino Raiola har helt siden returen til Manchester United i i 2016 jobbet intenst med å gjøre det mest mulig ubehagelig for alle på Old Trafford.

Mino Raiola presser på for en overgang og det er bare en av trener å overbevise, Paul Pogba. – Etter at Real Madrid stjerne Karim Benzema fikk lagt kontroversene med det franske landslaget bak seg er det mye enklere å benytte han som argument.

Les: Legger fotballskoene på hylla klokken 10:00 leder laget til kamp klokken 15:00

Manchester United har kommet med en rekke generøse tilbud på forlengelse av avtalen som går ut til sommeren, så langt til ingen nytte. Det er fortsatt Juventus og Real Madrid det som regel snakkes mest om, også Paris Saint-Germain var lenge svært aktuelle, men da fansen protesterte ble de planene lagt på hylla.

ABC skriver at Paul Pogba er tett på Real Madrid og at agenten hans, Mino Raiola, har begynt å lykkes i sitt press for en overgang. En viktig grunn skal være at Paul Pogba fristes av sjansen til å få spille med landslagskollega Karim Benzema – og kanskje Kylian Mbappé som også ofte er knyttet til Real.

Ifølge ABC må den spanske storklubben være klar til å tilby Pogba en lønn på 14 millioner euro (140 millioner kroner) per år. – Manchester United ser er erstatter i en annen franskmann Monaco stjerneskudd Aurelien Tchouameni.

Les på Engelske Klubber: Ole Gunnar Solskjær svetter ikke av Sir Alex Ferguson