(foto: sociedad, twitter)

I Sverige snakker de nesten like mye om 22 år gamle Alexander Isak som Zlatan Ibrahimovic. – Og det med god grunn, han har en raffinert målteft som skaper spektakulære mål når han har rytmen. Det har skjedd i høyere tempo etter han byttet til Real Sociedad i i 2019. – Han ser også ut til å trives i angrepet sammen med Alexander Sørloth som er på utlån fra RB Leipzig.

Stolleken er i gang

En rekke britiske medier melder at sjefene på Old Trafford ser på Alexander Isak som en erstatter for Edinson Cavani som trolig er på vei til Barcelona. Den 34 år gamle uruguayanske spissen har spilt mindre enn ønsket etter Cristiando Ronaldos ankomst.

Daily Express melder at Barcelona allerede har kontaktet Manchester United for å få til en overgang allerede i januar. Det trenger en som vet hvor målet er raskt som erstatter for Sergio Agüero som for en måned siden ble sendt til sykehuset med hjerteproblemer. – Det er usikkert

Les: West Ham prøvde seg hos Real Madrid viftende med 25 millioner euro

Manchester Uniteds manager Ralf Rangnick tar en ekstra titt på fire spillere som – i januar eller neste sommer – kan erstatte Cavani i klubben.

Daily Express nevner en rekke navn som aktuelle, men Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland, Atlético Madrids Joao Felix og Chelseas Timo Werner, men ingen av de så raskt som Real Sociedads svenske spiss Alexander Isak.

Manchester United var interessert i Isak allerede da han var AIK spiller. – Og Real Sociedad, de ønsker sikkert en erstatter de også.

Les: Liverpool klar til å cashe utkjøpsklausul Barcelona vil heve til 9 milliarder