Spilleren Moyes bare skal ha. (foto: west ham)

Vi har tydeligvis ikke helt skjønt hvordan overgangsvinduet i praksis fungerer, men det som er sikkert er at det gjennom hele året pågår aktivitet fra de største klubbenes side for å posisjonere seg før det offisielle klarsignalet for handel går. Ifølge spansk media er spillet om Eden Hazard godt i gang.

Kongeklubben betalte Chelsea 115 millioner euro i juli 2019 for belgieren, nå er det bare snakk om damage controll. Etter 55 kamper, 5 scoringer og 9 assists har Real ved Ancelotti vist at han ikke trenger en tidligere superstjerne med stort potensiale.

Vi digger Hazard fra tiden i Premier League, men lider sammen med belgieren og Real-supporterne når det ikke vil seg i Madrid.

I sommer var det følere ute, men ingen ville møte klubbens prisforlangende, som var litt under halvparten av det de selv betalte. – Nå er planen utlån for å spare lønn og hvis de er skikkelig heldige et oppsving i Eden Hazard sine prestasjoner på banen slik at et salg kan gjennomføres.

Ifølge El Nacional har det kommet signaler om et bud fra West Ham. Den spanske avisen hevder London-klubben viftet med 25 millioner euro for 115 millioner euro-spilleren. Klubbpresident Perez skal umiddelbart ha gitt tommel ned til West Ham, her forventes det minst det dobbelte.

Får liksom ikke snudd seg mot mål i Real-drakt. (foto: real, twitter)

Vi kan ikke skjønne at det er noen andre klubber enn Newcastle som kan forsvare å betale en halv milliard for en spiller med 424 minutter på banen denne sesongen – som har resultert i én assists.