Palermo skal løftes tilbake til Serie A. (foto: palermo, twitter)

Røyken kommer ikke til å legge seg på en god stund etter den saudi-arabiske overtagelsen av Newcastle. Nå er også Palermo i spill.

Vi skal ikke sammenligne Palermo med en Premier League-klubb, men når et britisk investeringsfond er i ferd med å overta styringen av en Serie C-klubb, da er det noe interessant på gang.

Les: Nicklas Bendtner må vinke farvel til Porsche og en bøtte med cash

Palermos klubbpresident er i London for å forhandle på plass de siste detaljene for salget.

-Det er folk som gjerne vil investere i klubben, seriøse folk med stor finanisiell kapasitet, begynner klubbpresident Dario Mirri til La Repubblica.

-I dette tilfellet handler det ikke om bare én person, men det er flere som har alt til for å skape store ting i Palermo. Vi er i forhandlinger, og vi er inne i den avgjørende fasen, sier en optimistisk Mirri.

Skape store ting i Palermo.

Palermo-presidenten legger også til at investeringsfondet ønsker han beholder en mindre del av klubben fordi engelskmennene ønsker å ha personer i klubben med videre.

Smart.

Skal gjøre rosa til fargen i Serie A. (foto: palermo, twitter)

Palermo har litt av en historie som er preget av rot, men også et solid potensiale. I 2019 ble klubben tvangsnedrykket fra Serie B til Serie D på grunn av administrativt rot. Opprykk til Serie C ble senere sikret, nå skal den tidligere Serie A-klubben investeres tilbake til det beste selskap.

Les: Tommel opp for agent Mino Raiolas analyse