Mino Raiola

Jeg vemmes ved buingen mot Donnarumma, og spør hvorfor Milan ikke grep inn på en eller annen måte, sier Mino Raila ifølge Corriere dello Sport. Det er ytterst sjelden vi viser tommel opp for det som kommer ut av kjeften til agenten, men denne gangen må vi si oss enige.

Det var i Nations League-semifinalen mot Spania at Donnarumma fikk kjenne på Milan-supporteres vrede. 215 serie A-kamper for klubben var glemt, det eneste som huskes av 22-åringens tid i Milano var det «store sviket».

Les: Spissen som er meislet ut for Premier League er nå ledig

Donnarumma gikk ikke til erkerival Inter Milan eller Juventus, men valgte betryggende avstand til Serie A hos PSG. På onsdag tapte Italia 2-1 mot Spania, for 22-åringen ble det ekstra tøft da egne supportere brukte mye av energien på å pipe ham ut og rulle ut banneret med: -Donnarumma, din dritt, du vil aldri mer være velkommen i Milano.

Tilbake til agenten hans.

-Har han slått ihjel noen? Det tror jeg ikke. Sannheten er at Milan ikke hadde styrken til å holde på ham, men det gjør ingen forskjell, sier Raiola videre.

Hatet i Milano, foreløpig benkesliter i Paris. Fortsatt bare 22 år ung. (foto: psg, twitter)

– Italia så skitt ut foran hele verden, jeg setter virkelig pris på Sergio Busquets gest, han forstod situasjonen og hva Gigi gikk igjennom, fortsetter agenten.

Som viser til spanias veteran som under kampen gikk innom Donnarumma for å trøste ham under den vedvarende pipekonserten når ballen nærmet seg den italienske keeperen.

Vi sier oss enige med Raiola, dette var lavmål.

Les: Nicklas Bendtner må vinke farvel til Porsche og en bøtte med cash