Koster å følge opp 9 .plassen. (foto. brentford, twitter)

21-åringen Keane Lewis-Potter er hentet inn på 6-årskontrakt med opsjon på ytterligere to år. Allerede der skjønner vi at Brentford har ekstreme forventninger til Hull-spilleren de måtte strekke seg lengre enn noen gang for å signere.

Den unge venstrevingen/spissen har allerede 110 kamper i Hull-drakta bak seg (30 scoringer og 11 assists), med 67 av kampen i Championship.

LES: Ole Gunnar Solskjær takker nei til landslagssjefsjobben i et VM kvalifisert land vi ikke liker å sammenligne oss med

-Keane er typen vi ønsker å hente. Han er ung og har stor lyst for å utvikle seg. Jeg er virkelig glad for at han blir vår andre signering etter Aaron Hickey, begynner fotballdirektør Phil Giles til klubbens hjemmeside.

Den skotske venstrebacken Hickey kom også denne uken til det som ble klubbens dyreste overgang ever. Ifølge The Athletic måtte Brentford overføre rekordsummen 165 millioner kroner til Serie A-klubben Bologna (tydeligvis dyrere enn Ajer).

Overgangsrekorden sto ikke mange dagene. Ifølge TalkSport betaler Thomas Frank og gjengen rundt 240 millioner kroner for Lewis-Potter.

Kristoffer Ajer begynner å få en interessant gjeng rundt seg. Go Bees!

LES: Koulibaly snart klar for Premier League