(c) Bilde. Celtic: Kristoffer Ajer

Helt siden Brendan Rodgers som Celtic manager fikk Kristoffer Ajer til å tenke litt mer fremover på banen har den norske landslagsspilleren vært en av hans favoritter. – Det var litt overraskende han ikke «tok med seg» Ajer da han selv flyttet til Premier League og overtok Leicester for et år siden.

Ajer har fortsatt sin gode utvikling i Skottland, men det ble etterhvert klinkende klart han trenger en større arena. Brendan Rodgers trenger ikke lenger å tenke på gammel lojalitet ovenfor Celtic nå som Kristoffer Ajer uansett har tenkt seg frem og opp. – Men han får konkurranse fra flere hold.

Les: Bekreftet: Xavi henter tidligere Premier League-stjerne

Vi vet fra før at AC Milan skal være svært interessert i å kjøpe Kristoffer Ajer, sammen med et par klubber i Bundesliga. – Det er viktig at ikke går for lenge før noe skjer, i dag kan vi lese i flere engelske medier at Leicester forbereder et bud som trolig blir presentert denne uken.

Transfermarkt mener midtstopperen er verdt omkring tre millioner euro, det tviler vi på at noen andre er enig i, ihvertfall nå som det går mot budkrig

Les: Christian Gytkjær forlater Lech Poznan som helt og toppscorer