Mr. Rodgers. (foto: leicester, twitter9

En av de første som ble linket til United-jobben de siste ukene Solskjær hadde på jobb, var Brendan Rodgers. Den tidligere Liverpool -og Celtic-manageren har fått til underverker hos Leicester, og skal ifølge kilder hos engelsk presse passe profilen på Old Trafford.

Nå ønsker Leicester-manageren å kvitte seg med innpåslitne journalisters United-spørsmål hver gang han holder pressekonferanse.

Les: Bob Bradley klar for total makeover i rollen som trener/sportsdirektør

-Jeg legger ikke noe i det (ryktene), for det er ikke sant. Det vil alltid være rykter, og det vil det være inntil de ansetter en permanent manager. Mitt engasjement er her. Kulturen her handler om å utvikle spillerne, og det er sånn jeg ser på det, spesielt i en periode som nå, sier Rodgers ifølge Goal.

Det er ikke sant.

Managere er vant til å dukke unna spørsmål om potensielle overganger, men i dette tilfellet tror vi på Rodgers. Han blir ved prosjektet i London, som for tiden har møtt noen flere hindringer enn forrige sesong. 15 poeng på 12 kamper og over halvveis ned mot bunnen av tabellen er uvant kost for Leicester under Rodgers sin ledelse.

Les på Tysk fotball: Alexander Nübel angrer ikke, men har gitt klar beskjed til Bayern München om hva som må skje

Rodgers trenger ikke å søke seg til United for å finne utfordringer og muligheter. På søndag kommer Joshua King og Watford for å vise London-klubben hva som sendte Solskjær ut porten på Old Trafford.

Les: Spansk media: Zidane skaper utfordringer for Manchester United