Brann og Mjøndalen fisker spiss hos klubb som trenger penger

(c) Bilde: Nest-Sotra. Slik skal det feires
Top Article ad

Det ble nesten opprykk for Nest-Sotra med sjetteplass i OBOS-Ligaen og kvalifisering. Den 21 år gamle spissen Sondre Liseth har imponert i år, men dårlig klubbøkonomi kan hindre Nest-Sotra i å ta han med seg videre.  Ifølge Bergensavisen er spissen i samtaler med to eliteserieklubber.

Etter det avisen kjenner til er han i dialog med både Brann og nyopprykkede Mjøndalen.

Les: Evighetsmaskinen tar et år til

«Det er stor interesse for Liseth, han er kanskje den mest attraktive spilleren i 1. divisjon akkurat nå», sier spillerens agent, Mikail Adampour i Tempo Sports Group til BT.

Han legger til: «Det neste steget han tar blir viktig for ham. Det viktigste er at han kommer til en klubb som kan gi ham spilletid og tillit på høyest mulig nivå. Spilleren ønsker en rask avgjørelse».

Les: Steffen Landro: «Stortalent valgte sport fremfor økonomi»

Mjøndalen-trener Vegard Hansen sier at han er en interessant spiller for dem, men vil ikke bekrefte at de har vært i en dialog med spilleren.

Det er flere som kan selges, Sondre Liseth sin spisskollega Alexander Dang kan også være på vei ut. Sportssjef Arve Haukeland innrømmer at det er en del aktivitet rundt spissene, men vil ikke kommentere om det har kommet bud.

Liseth har spilt 27 av kampene i år – 17 av dem fra start. Han har scoret åtte mål for laget som kom på sjetteplass i 1. divisjon. Han har tidligere spilt for Fana og Gneist.