Martin Braithwaite

Dansken ble hentet på begynnelsen av 2020 og fikk sin livs mulighet hos et skadeskutt Barcelona. Så raste virus nr. 19 inn på arenaen, og Martin Braithwaites plan om å etablere seg hos en av verdens beste klubber ble forkludret. Nå ser det hele lysere ut for 29-åringen.

For etter å ha startet i bare fem La Liga-kamper de første ni månedene, dro Braitwaite til med fire scoringer på tre kamper i slutten av november. Etter dette kom dansken nærmere å bli inkludert blant de få utvalgte til Koeman.

Les: Messi har skrudd på lyset

Nå har det skjedd. De siste ti kampen har Barcelona sanket 23 poeng, Braihtwaite har startet i åtte av dem. For Koeman assosieres derfor dansken med seier, noe som gjør valget enkelt for Braithwaite om veien videre.

-Det er ikke noe alternativ for meg å forlate Barcelona i løpet av vinterens overgangsvindu, og heller ikke etter sesongen. Neste sesong kommer jeg til å kjempe for å nå målene mine, sier Braithwaite målbevisst til TV3.

Les på F7: Britney Spears første mann var med på Donald Trump sitt kuppforsøk

Med Ansu Fati og Philippe Coutinho fortsatt på skadelisten kan dansken se frem til flere uker med status som førsteellever-materiale hos Barcelona. Ikke rart 29-åringen holder seg på post.

Les: Solskjær gir oss status før Burnley og Liverpool