(c) Bilde: MIF: Ousseynou Boye

Ousseynou Boye (26) kom til Mjøndalen sommeren 2015 da klubben spilte i Eliteserien. Da signerte han en 3,5 årsavtale med klubben. Senegaleseren står med 23 mål fordelt på 77 kamper for Mjøndalen.

Søndag kunne Mjøndalen juble for å ha sikret opprykk til Eliteserien. Allerede nå er det klart at ikke samtlige blir med opp i det gjeveste selskap. -En av dem som må gå er deres spiss Ousseynou Boye ikke blir med klubben videre.

Les: Utestengelse passer Chelsea eier Roman Abramovitsj ekstremt dårlig

Senegaleserens kontrakt går ut etter denne sesongen og vil ikke forlenges.

Spilleren scoret 14 mål for bruntrøyene i forrige sesong og hadde kun fire andre foran seg på toppscorerlisten i OBOS-ligaen.

Les: En av verdens største klubber tilbyr Ramsey kontrakt

Trist

«Mjøndalen var min familie. Det er trist, men noen ganger må du gjøre sånne valg» sier Boye til Eurosport. «Da jeg kom var de i Eliteserien. Nå forlater jeg de tilbake der jeg fant de. Det er gode minner», smiler Boye.

Spilleren reiser på ferie til Senegal senere denne uken.

Mjøndalen takker spilleren for innsatsen.

– Vi har hatt en del samtaler gjennom høsten og begge parter har funnet ut at det er best ikke å forlenge kontrakten. Sesongen 2017 ble hans høydepunkt i den brune drakta, hvor han scoret 14 mål i vårsesongen. Vi takker han for innsatsen og ønsker han alt det beste videre, sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen, til Mjøndalens hjemmeside.

Denne sesongen har det blitt fire scoringer. Total spilletid i OBOS-ligaen i år har blitt elleve kamper fra start og ni innhopp.