Får Emery denne karen til å juble, mon tro. (foto: newcastle, twitter)

På torsdag falt de siste brikkene på plass. Den nye Newcastle-bossen Amanda Staveleys prosjekt har lykkes. PSG og Manchester City er ikke lenger i nærhet av å ha de rikeste eierne. Nå starter jobben med å hindre Newcastles nedrykk.

Tre poeng på syv kamper forteller at utgangspunktet ikke er sælig godt. Byens ordfører Nick Forbes har endelig fått noe å overskygge de elendige sportslige resultatene så langt i sesongen.

Les: L´Equipe: Paul Pogba har bestemt seg for å signere

-Fotball er en så vital del av Newcastles identitet, og St. James´ Park er for mange både bokstavelig og metaforisk det bankende hjertet i byen. Utsikten til suksess på banen gir oss alle noe mer å håpe på, kommer det i en uttalelse fra borgermesteren.

Det saudi-arabiske konsortiet PIF har betalt seg inn i hjertet av byen, noe borgermesteren har forhåpninger til vil tilføre byen Newcastle MYE.

-Newcastle United er vårt største nasjonale og internasjonale brand. Derfor ser jeg frem til å snakke med de nye eierne for å se hvilke andre muligheter dagens nyheter kan bringe byen.

Amanda Staveley

Ikke alle (understatement) er like entustiastiske for de nye eierne, men i dag skal vi gi borgermesteren og Stavely gleden av å føle seg on top of the world.

Les: Spissen som er meislet ut for Premier League er nå ledig