(c) Bilde: Bodø/Glimt: Ole Amund Sveen

29 år gamle Ole Amund Sveen fra Redalen har signert kontrakt som binder han til Bodø/Glimt ut 2021. – Han er i kontrakt med Sogndal frem til 1. august og kommer til Bodø/Glimt når kontrakten har gått ut.

Sportslig leder Aasmund Bjørkan forteller til egen web at de er veldig glade for at Sveen har signert for Glimt.

Les: Manchester United lander trolig en bedre keeper enn David de Gea

«Sveen er en spiller som har hatt et veldig fint gjennombrudd i Eliteserien med Sogndal. Så brakk han foten og fikk en alvorlig skade som har holdt han ute et par år. Nå er han kommet tilbake til banen, og det er en spiller vi har fulgt med over tid»

Bjørkan sier de kjenner Sveen godt som spiller og mener han er en alsidig spiller som kan bekle alle de seks fremste rollene i Glimt.

«Han er også en veldig ambisiøs og flott fyr som jeg er sikker på kommer til å passe godt inn hos oss både på og utenfor banen. Vi er som sagt veldig glade for at han har valgt å komme til oss i Bodø/Glimt» avslutter Bjørkan.

Ole Amund Sveen forteller selv at førsteinntrykket av klubben har vært 10/10.

«Jeg var i Bodø i helgen og har fått et godt inntrykk av alle. Det føles veldig bra å ha signert med Bodø/Glimt. Nå har jeg noen kamper igjen i Sogndal, som jeg skal avslutte med stil, før jeg er klar for Bodø» forteller Sveen.

Hva kan Bodø forvente av deg som spiller?

– Jeg er en spiller med stor arbeidskapasitet, med høy intensitet. Jeg er rask og har bra driv med ballen. Det blir spennende å få vise hva jeg kan bidra med i klubben, avslutter Sveen.