Manchester United lander trolig en bedre keeper enn David de Gea

Jan Oblak

ESPN melder at på grunn av «brutte løfter» on fremtiden at  Atlético Madrids keeper, Jan Oblak (26), ønsker seg vekk. – Og det som er gode nyheter for Manchester United som er i ferd med å miste deres «superkeeper» David de Gea, – sloveneren ønsker å flytte til Old Trafford.

Jan Oblak vokste opp som Manchester United fan med legendariske Peter Schmeichel som sin store helt.  Tidligere i år signerte keeperen en ny kontrakt med Atlético Madrid. En avtale som binder ham til klubben frem til 2023.

Les: Banket inn 21 mål, benyttet ikke kjøpsopsjon på bare 50 millioner kroner

Jan Oblak sitt ønske om å spille for Manchester United er en stor fordel i konkurranse med Paris Saint-Germain som har vært intense i sitt ønske om å signere han.

Oblak har vært i klubben siden 2014 og har utviklet seg til å bli en av verdens beste keepere. – Han har definitivt det siste året pluss stått bedre og jevnere enn David de Gea.

Oblak har vunnet europaligaen, den spanske cupen og den europeiske supercupen med Atlético. – Han voktet buret da klubben tapte mesterligafinalen mot byrival Real Madrid på straffer i 2016.