Jan Oblak

ESPN melder at på grunn av «brutte løfter» on fremtiden at  Atlético Madrids keeper, Jan Oblak (26), ønsker seg vekk. – Og det som er gode nyheter for Manchester United som er i ferd med å miste deres «superkeeper» David de Gea, – sloveneren ønsker å flytte til Old Trafford.

Jan Oblak vokste opp som Manchester United fan med legendariske Peter Schmeichel som sin store helt.  Tidligere i år signerte keeperen en ny kontrakt med Atlético Madrid. En avtale som binder ham til klubben frem til 2023.

Les: Banket inn 21 mål, benyttet ikke kjøpsopsjon på bare 50 millioner kroner

Jan Oblak sitt ønske om å spille for Manchester United er en stor fordel i konkurranse med Paris Saint-Germain som har vært intense i sitt ønske om å signere han.

Oblak har vært i klubben siden 2014 og har utviklet seg til å bli en av verdens beste keepere. – Han har definitivt det siste året pluss stått bedre og jevnere enn David de Gea.

Oblak har vunnet europaligaen, den spanske cupen og den europeiske supercupen med Atlético. – Han voktet buret da klubben tapte mesterligafinalen mot byrival Real Madrid på straffer i 2016.