Bodø/Glimt kommer med enda et bud på Odd-keeper

(c) Bilde: Aafk: Egil Selvik
Top Article ad

Heldigvis har ikke alle krøpet ned i et stort hull med planer om å bli der for alltid. – Om noen få uker er verden normal igjen og da trenger vi desperat at ting går tilbake til normalen.

Bodø/Glimt har lagt inn nok et bud på Odds andrekeeper Egil Selvik som en erstatter for Ricardo Friedrich som nå spiller for den tyrkiske klubben MKE Ankaragücü.

Les: Diario Sport: Barcelona har bestemt seg om Griezmann

Til Stavanger Aftenblad bekrefter agent Imad El Hammichi at nordlendingene har lagt inn to bud på sisteskansen. Det siste budet skal i følge Eurosport ligge rett i underkant av en million.

22-åringen har stort sett passet buret for Odd 2 og har fått lite spilletid på førstelaget til telemarkingene. Sisteskansen har erfaring fra OBOS-ligaen etter spill i både Sandnes Ulf og Øygarden (daværende Nest-Sotra).

Tore Andersen er sportssjef i Odd og sier på generelt grunnlag at klubben ikke kan kvitte seg med noen keepere nå.

Les: Lorenzo Sanz tidligere Real Madrid president død av coronaviruset

– Vi har to keepere, og vi må ha de to. Skal noen av keeperene gå dette vinduet må vi ha inn en annen. Og det har vi ikke jobbet noe med.

– Har det kommet noe bud på Egil Selvik?

– Det vil jeg ikke kommentere. Det er ikke det vi har fokus på. Vi fokuserer på det overordnede, det samfunnet faktisk sliter med, sier han til Eurosport.

– Vi synes det er viktigere. Det dreier seg om arbeidsplasser og at folk her ikke har 100 %-jobber nå. Spillerlogistikk er ikke et tema akkurat nå.

Han har liten forståelse for at man skal snakke om overganger i disse dager.

– Jeg registrerer at kanskje andre klubber har et annet syn på det. Det fortstår jeg ikke.