Keiseren av Roma har ingen klær

Etter at et lag nesten oppe på Nordpolen med en befolkning på rett i underkant av 60 000 mennesker først banket Roma på kunstgress i snøfokk for så å spille uavgjort 2 – 2 på Romas storstue Stadio Olimpico. Supermanager Jose Mourinho hadde ingen unnskyldninger igjen likevel klarte han ikke å vinne.

Sporten sine eksperter er samstemte i at Bodø/Glimts hovedtrener Kjetil Knutsen sin neste klubb ikke burde være Rosenborg, men en klubb i en av de fem største ligaene. Pilene peker absolutt ikke oppover for den portugisiske manageren, selv om han bare har vært noen måneder i Roma ser ting mer ut som det «vanskelige andreåret».

Roma tapte 3 – 1 mot Venezia som de normalt skulle slå. Historien ville selvsagt vært bedre om Dennis Johnsen hadde spilt for Venezia, men han er fortsatt ikke klar for spill.

Les: For en reise for Martin Ødegaard!

Roma fikk en tidlig kalddusj da Mattia Caldara fra kloss hold ga Venezia ledelsen allerede etter tre minutter. Ifølge Sky Italia er det åttende gang Roma har havnet under denne sesongen.

Etter søndagens tap var han igjen rasende. Denne gangen var det en straffesituasjon som utløst tiraden. De siste ukene har resultert i en seier på de siste syv kampene.

«Jeg må beskytte meg selv her, og holde følelsene for meg selv. Jeg våger ikke si noe. Det eneste jeg kan si er at den situasjonen blir helt kampavgjørende», sa Mourinho til til Sky Sports Italia.

En sluttspurt snudde kampen på tampen av første omgang da først Eldor Shomurodov og så Tammy Abraham scoret for Roma. – Mourinho har ikke fått forsvarsspillet på plass, og igjen ble det to baklengsmål da Bryan Cristante laget straffe etter 65 minutter. Den satte Mattia Aramu i mål.

Kvarteret før full tid gikk rullegardina helt ned. David Okereke satte inn 3-2 for Venezia og sørget for å påføre Mourinho nok et skuffende resultat.

I neste runde møter Roma nedrykkstruede Genoa, der Andrej Sjevtsjenko er ny manager. – Det kommer også til å bli tøft.

Les: Andrij Shevchenko entreer manesjen