Mr. Bradley

David Beckham har brukt de siste årene på å fortelle verden hvordan verdensstjernene kommer til å renne ned døra hos Inter Miami. Så langt har det blitt en Higuain og Blaise Matuidi. Bob Bradley har nå vist David Beckham at det er mulig å gjøre det så mye, mye bedre.

Det er liten tvil om at det er Bob Bradley som fortsatt er helt for Stabæk fansen som skal ha æren over å ha bragt Napoli-stjerne Lorenzo Insigne til Toronto FC. Det litt av en prestasjon å hente en spiller som er ettertraktet i alle de store ligaene til MLS og USA.

Les: Dumping av Coutinho ble ikke nok for Barcelona

Toronto FC bekrefter i dag avtalen om å signere Lorenzo Insigne på en gratis overgang til sommeren.

Lorenzo Insigne er et produkt fra Napoli-akademiet, 30-åringen har tiltrukket seg stor interesse fra hele Europa, men har valgt å følge i fotsporene til den tidligere italienske helten Sebastian Giovinco, som berømt byttet Serie A ut med Toronto i 2015 og ble en MLS-legende .

Insigne vil bli hos Napoli frem til avslutningen av Serie A for så å starte på en lukrativ fireårskontrakt.

«Dette er en historisk og spennende dag for klubben vår,» sa Toronto FC-president Bill Manning. «Lorenzo er en angrepsspiller i verdensklasse på toppen av sin karriere».

«Han var europamester med Italia og har opptrådt på de største scenene i løpet av sin klubbkarriere med Napoli. Lorenzo har talentet til å endre kamper. Han spiller spillet med glede og lidenskap, og våre fans og supportere kommer til å elske å se ham som medlem av teamet vårt.»

Les på Engelske klubber: Kieran Trippier er svært fornøyd med å ha sluppet unna Diego Simeone

Hovedtrener og sportsdirektør Bob Bradley la til: «Vi ser alle frem til å ha Lorenzo med oss denne sommeren.

«Hans evne til å skape sjanser for seg selv og lagkameratene er spesiell. Etter å ha sett ham i mange år, vet jeg også at han også er en spiller som jobber for laget. Lorenzo er den typen spiller du kommer for å se, for det er alltid en sjanse, han vil gjøre noe uforglemmelig.

Avtalen betyr at Insignes livslange tilknytning til Napoli snart vil ta slutt, og kantspilleren vil ikke nå 500 kamper for Partenopei. Han er nummer fire på Napolis liste over spillere med flest kamper gjennom alle tider.

Har lovet å bringe inn de store gutta fra Europa. Bob Bradley pratet ikke om det, bare gjorde det. (foto: inter miami, twitter)

Les: HamKam har fått inn treneren som skal skape trøbbel for Rekdal

Sorry, Beckham, det måtte en tidligere Stabæk-trener til for å vise deg hva som egentlig er mulig.