Blir til i januar, håper Zinedine Zidane får sparken i mellomtiden

903
Zinedine Zidane

En ting er helt sikkert, Gareth Bale har sjekket med sine advokater og fått bekreftet at han sitter på en vanntett kontrakt med Real Madrid. – Han gir fantastisk blaffen og viser med stadig tettere mellomrom hvor ekstremt lite han bryr som om hva Real Madrid manager Zinedine Zidane mener om han.

Zinedine Zidane har fortalt verden at Gareth Bale skulle ut og at det bare var noen dager igjen. – Alt så klappet og klart for en overgant til den kinesiske Super League med Jiangsu Suning hvor Gareth Bale ville bli tidens best betalte fotballspiller.

Den kinesiske klubben var ikke villig til å betale det Real Madrid plutselig ville ha og dermed satt president Florentino Pérez foten ned og stanset overgangen. – I og med at overgangsvinduet i Kina nå er stengt er første sjanse for en Kinatur januar.

Og Bale, som gir fullstendig blaffen gidder ihvertfall ikke aktivt søke en ny klubb for å løse Zinedine Zidane sitt problem.

Det som synes å være planen er å holde seg i form og så se på at Real Madrid ikke når sine mål og krysse fingrene for at Zinedine Zidane får sparken og at klubben får inn en har lyst til å benytte Gareth Bale. – Fortsetter det like dårlig for Real Madrid når serien starter som det har gjort i sommer, får Bale sitt ønske oppfylt rimelig raskt.

Les: Gareth Bale provoserer – igjen

29-åringen som var med i noen pre-season-kamper for Los Blancos, men reiste ikke med troppen for turen til å spille i München som en del av Audi Cup-turneringen, da han ble ansett for å være syk av Real.

Men istedenfor lett trening hjemme valgte han å golfe.  El Confidencial la ut et bilde av den Bale på Ciudad Grupo Santander golfbane da Real ble slått 1-0 av Tottenham i München.

Les: Bedre enn Ronaldo: Nå er han kjøpt for 265 millioner

Zidane reagerte følgtende da pressen etter kampen spurte om golfingen til Bale:  «Du forteller meg noe som sikkert har skjedd. Jeg er her med spillerne mine, og jeg vil ikke kommentere det.

«Jeg håper han trente der. Vi er her og tenker på laget.»

Han la til: «Vel, vi får se når vi kommer tilbake. Jeg vil ikke hindre noen i å gjøre noe. Han må passe på sitt ansvar.

«Vi får se hva han har gjort i Madrid. Jeg kommer ikke inn på hans personlige liv. Men jeg tror han har trent.»