(c) Bilde: Brann: Samuel Sahin-Radlinger

På søndag kan Eliteserien i praksis være avgjort, vinner Rosenborg på Brann stadion blir det trolig for mye å ta igjen for Brann og forsåvidt også Molde. 

Det kan sikkert oppfattes som en god nyhet som ønsker sjansene for Rosenborg at Brann må klare seg uten Samuel Sahin-Radlinger.

Les: Done deal: Manchester United annonserer signering i løpet av helgen

I skrivende stund er oddsen: Rosenborg: 1,47 Brann: 2,60 Molde: 40 Haugesund: 100

NordicBet:   Hvem vinner Eliteserien?

Branns førstevalg i mål stod over lørdagens trening på Brann stadion. Sammen med klubbens sportssjef, Rune Soltvedt, observerte østerrikeren lørdagens treningsøkt fra spillertunnelen på Brann stadion.

Etter økten bekreftet Lars Arne Nilsen til Eurosport at det er Markus Olsen Pettersen som vokter buret søndag.

Les: Europeisk topptrener aktuell for RBK

Det er en kneoperasjon gjennomført i september som fortsatt holder Sahin Radlinger, da var estimatet at han ville miste tre kamper, med søndagens kamp mot Rosenborg er han oppe i fem.

Det spørs om Brann klarer å få nødvendig sikkerhet bakover når de nå benytter 19 år gamle  Markus Olsen Pettersen i mål. – Unggutten er god nok for Eliteserien, men når Radlinger er tilbake vil nok Pettersen gå tilbake i rollen som andrekeeper.

Branns hovedtrener Lars Arne Nilsen sier lørdag at laget ser bra ut etter en uke med gode treningsøkter. – I Bergen håper alle de har ristet av seg en litt slapp periode.

Hovedodds i skrivende stund: 1: 2,35 X:3,45 2: 3,00

Hva blir resultatet av kampen mellom Rosenborg og Brann, mange odds å velge mellom på NordicBet

Start som er i ekstrem form med 4 seiere og 1 uavgjort på de fem siste kampene har kommet nesten helt i mål med redningsaksjonen tar imot Molde på mandag. Molde må vinne og Rosenborg tape for at de fortsatt skal ha en liten sjanse for seriegull.

Haugesund har samme poengsum som Molde og møter på søndag Sarpsborg 08.

1 ROSENBORG 54
2 BRANN  52
3 MOLDE 47
4 HAUGESUND 47
5 RANHEIM TF  39
6 ODD 37
7 KRISTIANSUND 37
8 VÅLERENGA 37
9 SARPSBORG 08 33
10 TROMSØ 33
11 START 29
12 BODØ/GLIMT 28
13 LILLESTRØM 27
14 STRØMSGODSET 26
15 STABÆK 24
16 SANDEFJORD FOTBALL 19