Paul Woolston fra U17 landskamp mellom England og Norge i Euro elite kvalifisering.

Det er et ungt keepertalent som på en måte har falt mellom to stoler i Newcastle, 20 åringen Paul Woolston har behov for «noe mer» og havner til tross for imponerende spill litt bak i køen ut uttak til Englands ulike ungdomslagslag.  

Manchester United vil i følge Manchester Evening News annonsere signering av Paul Woolston i løpet av noen timer. Målvakten trente med Manchester United tidligere i sommer og så Woolston som en mann for fremtiden. – Klubben har vært opptatt av å bringe inn en keeper til i konkurranse med uner 23 stjernene Matej Kovar og Alex Fojticeki.

Les: Tilbake i Allsvenskan etter 3 år

Newcastle bestemte seg for å la Woolston gå i slutten av forrige sesong ettersom Karl Darlow, Rob Elliot og Freddie Woodman var alle foran ham i køen for å vokte buret ved St James ‘Park.

Intensjonen er at Woolston skal spille seg inn på førstelaget etterhvert, men ut 2018/2019 sesongen blir han en del av Richard Sbragias U23 lag.

Les: El Clásico vises ikke på norske TV-kanaler, se alle La Liga kampene gratis

Det er stor uskiftelse bakerst, men nå mener Manchester United de begynner å bli godt skodd bak.  Målvaktene Dean Henderson, Joel Pereira og Kieran O’Hara er alle ute på «lån» og Max Johnstone, Ilias Moutha-Sebtaoui og Theo Richardson er ikke lenger en del av klubben.

Les på Helsesjefen: Fraværsgrensen gir press hos fastlegen