Thibaut Courtois

Thibaut Courtois skal angivelig åpen for å forlate Real Madrid og returnere til Premier League selv om det trolig ikke er Newcastle som står øverst på hans ønskeliste. – Trolig er klubben klar over akkurat det og tilbyr ham en «astronomisk» signeringsbonus.

Den 29 år gamle belgiske keeperen forlot Chelsea i 2018 i en avtale med Real Madrid som antas å være verdt rundt 35 millioner pund. Courtois, som har spilt 149 kamper for Madrid, har løftet en La Liga-tittel og en spansk Super Cup i løpet av sin tid på Santiago Bernabeu.

Les: Manchester United kan ende opp med manageren som stjal Premier League-trofeet fra klubben

Den tidligere Chelsea- og Atletico Madrid-stjernen er under kontrakt med kongens klubb frem til 2026, han forlenget sin avtale så sent som i august. El Nacional melder at Newcastle som ligger på sisteplass i Premier League er en av tre klubber som er interessert i å signere Courtois, de to andre er Bayern München og Juventus.

Den spanske avisen hevder at Madrids No 1 har «beordret agenten sin til å lytte til hvert og et av forslagene»

Newcastle er villig til å betale skjorta! – Og Thibaut Courtois skal være villig til å forlate Madrid hvis det ligger en «astronomisk» signeringsbonus og lønn på bordet.

Courtois’ lagkamerat i Madrid og Belgia, Eden Hazard, har også blitt koblet til en overgang til Newcastle i januar.

The Public Investment Fund (PIF), som ledes av Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, stod i spissen for konsortiet som kjøpte Newcastle i oktober. Klubben fortsetter å slite siden deres overtakelse på 300 millioner pund til tross for at Steve Bruce måtte dra rett etter Mike Ashley hadde solgt og ble erstattet med Eddie Howe, hvis to første Newcastle-kamper har endt med tap og uavgjort.

Les: Får 100 millioner i bonus for å lande Haaland

Har flust av diktatorpenger!

Magpies’ eiere kan bruke opptil 200 millioner pund uten å bryte Financial Fair Play-reglene, men klubben er angivelig forberedt på å bruke opptil 50 millioner pund på spillerkjøp i januar.

Manager Eddie Howe hadde ikke mye å si om spillerkjøp i forkant av Norwich kampen på tirsdag.

«Jeg kan ikke love noe, men eierne vil bruke det som trengs for å bygge et godt lag».

«Det er alt jeg kan si på dette tidspunktet. Det ville være dumt av meg å komme med forhastede løfter eller uttalelser. Min prioritet for øyeblikket er å få det beste ut av spillerne vi har.»