Når Ronaldo bestemmer seg for noe, da skjer det. (foto united, twitter)

Ralf Rangnick har signert, men mangler fortsatt de siste papirene fra de engelske myndighetene. Vikariatet går frem til sommeren, der tyskeren så skal delta i det videre oppbyggingsarbeidet som konsulent. Én av oppgavene blir å bistå Manchester United i ansettelsen av den permanente manageren.

Men er ikke dette en done deal med PSG-manager Mauricio Pochettino? Ikke ifølge The Telegraph.

Vi må få med oss Pochettino og PSG mot Brugge, tirsdag 7. des, klokken 18.45.

Den engelske avisen hevder den stilfulle italienske landslagstrener Roberto Mancini har rykket opp som en sterk konkurrent til Pochettino. Mancini viste sitt lederskap da han guidet og pisket de Chiesa, Chiellini og gjengen gjennom EM-sluttspillet, og sendte et kobbel engelske stjernespillere hjem til balløya uten det etterlengtede trofeet.

The Telegraph hevder Manchini, som overraskende må ut i playoff med europamester Italia for å komme til VM neste desember, kan være klar for en retur til Premier League.

Pep Guardiola er bastant avvisende da han blir spurt om han kan lede en annen klubb enn City i Premier League, Roberto Mancini skal ha et mer pragmatisk forhold til dette. For har The Telegraph rett i at Manchini har sendt signaler til Manchester United at han kan være aktuell til United-jobben, da er dette pragmatisme på høyt nivå.

8. desember skal Manchester United revansjere tapet mot Young Boys, vi gleder oss

For dette er mannen som ledet Manchester City til Premier League-titlen i 2012 foran snuten på Manchester United, der den lysblå delen av Manchester vant på målforskjell. United-supporterer vil fortsatt beskrive dette som «the great football robbery».Mancini sto dermed bak den første titlen til City i øverste divisjon siden 1968. Når dette i tillegg ble starten der styrkeforholdet gradvis endret seg i byen og snudde totalt etter at Guardiola fra 2016 bygde videre på arbeidet til italieneren, da blir Mancini som United-manager rimelig kontroversielt.

Kan kaste skjorta sammen med Ronaldo.

Mislykkes Mancini med å lede Italia til VM-sluttspillet, kan dette være en naturlig exit på 57-åringen selv med kontrakt til 2026. Om den tidligere City-manageren er spiselig for United-supporterne etter «det han gjorde mot dem» i 2012, det er et annet spørsmål.