Bilde tatt før skaden.

For et par år siden tok Atlético Madrid innersvingen på alle og brukte mer penger enn de noen gang hadde brukt på en spiller, ca 130 millioner euro. Da prisen på den nå 21 år gamle spissen Joao Felix passerte 100 millioner euro, regnet klubber med dypere lommer den evige treer ville falle fra.

I begynnelsen tenkte de fleste at Joao Felix kjøpet best kunne beskrives med den berømte katta i sekken, men ikke nå lenger. – Spissen leverer og blir bare bedre og bedre. Spansk presse trekker allerede sammenligninger til de aller største. Joao Felix blir like viktig som Cristiano Ronaldo i Real Madrid, Robert Lewandowski i Bayern München og til og med som Lionell Messi i Barcelona.

Les: PSG-presidenten: Neymar og Mbappé har ikke lenger noe valg

AS skriver at Atlético Madrid-spissen Joao Felix blir jaget av Juventus. – De er ikke alene, Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Everton, Leicester, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund og Liverpool skal være svært interessert.

Juventus som forbereder seg på å miste Cristiano Ronaldo har selvsagt alternativer, de neste plassene fylles med PSGs Mauro Icardi og Barcelonas Ousmane Dembélé.

Felix som er i en perfekt alder har så langt stått for ti mål og fem assist. Atlético Madrid er på slutten av knallgod sesong, de leder La Liga, likevel har klubben besluttet å gjennomføre store endringer i sommer. – En endring, er salg av Joao Felix, men bare hvis noen blar opp 155 millioner euro eller mer!.

Les på Popidol: Dave Bautista tøffere enn toget i Zack Snyders ‘Army of the Dead’