Trenger riktig kort til kabalen. (foto: united, twitter)

Det begynner utrolig nok å bli noen uker siden vi pratet om Jadon Sancho og United, gjerne fyret opp av den tyske storavisen Bild. Denne gangen dreier det seg fortsatt om United, men om en spiller i den tidligere klubben til Kai Havertz.

Havertz har fjernet all tvil om at en 21-åring fra Bundesliga skulle takle overgangen til verdens tøffeste liga. 4 scoringer og 3 assist på de ti første kampene for Chelsea er i tråd med forventningene som settes, når prisen utgjorde en betydelig del av de over to milliarder kronene Lampard la igjen på overgangsmarkedet i sommer.

Les: Høstens største Premier League-ran

Manchester United har også et av sine vingmål i klubben til Havertz.

Moussa Diaby.

Venstrevingen produserte 8 scoringer og 8 assists forrige sesong, og har fortsatt med 2 og 2 på ti kamper så langt i sesongen.

United forsøkte seg på den franske vingen tidligere i sommer, men ble høflig skjøvet bort av Bundesliga-klubben. Med Havertz allerede på vei til Chelsea, var det uaktuelt å årelate angrepet videre. Den røde djevelens invitasjon til forhandlinger ble avslått.

Ryktet sier at Manchester United var villig til å by 50 millioner euro for 21-åringen som fungerer på begge kanter, men kom altså ikke i nærheten av forhandlingsbordet.

Les: Southampton topper Premier League, krever stopp i tellingen

Det endte med signeringer av Facundo Pellistri og Amad Diallo, men ifølge Bild har ikke Solskjær og gjengen gitt opp den franske U21-landslagsspilleren.

Diaby har kontrakt til 2024 med Leverkusen, noe som gir Peter Bosz arbeidsro. Bild har loddet stemningen hos Bundesliga-klubben og kunne rapportere at Manchester United kommer til å få døra smelt igjen hvis de forsøker seg på et nytt fremstøtt i vinter.

Piler peker opp for Solskjær, men «denne ving-greia» ser ut til å skape problemer også fremover. Det positive er at jo mer klubbene stritter imot å slippe vingen sin, jo sterkere blir bekreftelsen på at United er på riktig spor.

Les: Manchester United skulle egentlig ha tapt mot Everton