Går det, så går det. (foto: united, twitter)

Forrige sommer ble Jadon Sancho sett på som del av redningen hos United. Likevel sørget desperasjonen ikke for at United ga etter i forhandlingen med kompromissløse. Snart ett år senere er situasjonen helt anderledes.

Jadon Sancho har vist at han er dritgod, men menneskelig, Manchestester United har vist at de ikke går inn i forhandlinger med Dortmund med samme desperasjon. Nå er de klubben allerede på nesten-toppen av Premier League og i finalen i Europaligaen – uten Sancho i troppen.

Les: Abendzeitung: Avtale på plass for Hansi Flick

Dette betyr likevel ikke at interessen for Sancho har kjølnet. Tyske Bild hevder United er Dortmund, og har gått offensivt ut med signalene om et bud på 78 millioner pund for 21-åringen.

900 millioner kroner er fortsatt en solid inntjening for Dortmund, på spilleren de forrige sommer inngikk en gentleman´s agreement om at han kunne gå. Hvis betingelsene er riktige, selvfølgelig.

900 millioner fra klubben som ikke lenger er så desperat – for spilleren som allerede har bestemt seg for å forlate Dortmund – det må sies å være riktig.

Ooa hela dagen.(foto: dortmund, twitter)

Samtidig er det helt tydelig at United har lært av den langtrukne forhandlingsprosessen forrige sommer. Ifølge Bild forventer United at signaturen med Sancho blir gjort før sommerens EM-sluttspill.

Les: Agenten: Manchester United er ikke lenger på topp hos Jack Grealish