Fryktet på Old Trafford. (foto: villa, twitter)

United-linken til Aston Villa-kapteinen har vært der hele veien. Da Solskjær tok over, virket som den etterlengtede oppturen var avhengig av aktivitetene på overgangsmarkedet. Grealish og Sancho ble av flere trukket frem som nøkkelene. På slutten av 2020/21-sesongen er bildet et helt annet.

Solskjær har hentet inn Fernandes og Cavani, fått United-maskinen til å lage godlyder, og er nå over på den siste poleringen av det røde angrepspanseret. Grealish er ikke lenger savnet i angrepet til United.

Les: Bekreftet: Andes Iniesta nekter å gi seg

Agenten til Villa-agenten tegner et tilsvarende bilde.

På spørsmål om klientens bevegelser denne sommeren, kunne Jonathan Barnett si lite, men mye om United.

-Sannheten er at vi ikke vet (hva som vil skje). Det er mange klubber (interessert), og jeg ville ikke putte Manchester på toppen av denne (listen), kommer det fra agenten ifølge Goal.

Les på F7: Stadig populært med gamle spilleautomater

Ser ut som Sterling slipper å møte Grealish i neste byderby. (foto: villa, twitter)

Som fort legger til:

-Men han kan også bli. Han kan godt bli, så dette er en samtale Aston Villa må ha med Jack og oss. Så får vi se hvor vi går, avslutter Barnett.

Innimellom all usikkerheten om veien videre for Grealish, forteller det at United ikke er på toppen av lista, tydeligheten av at interessen fra Solskjær og gjengen har kjølnet.

Les: Testet, men Sadio Mané har ingen gode svar