Superstjernen Alvaro Morata tasset rundt på banen på mandag i EM kampen mellom Spania og Sverige i det som må ha vært en av mesterskapets kjedeligste kamper. Sverge hylles for å ha stått imot det superstjernetette spanske laget i en kamp hvor høydepunkter inkluderer lagene inntog på stadion. ! – Vel! Juventus har allerede Alvaro Morata på lån og i går kveld bekrefter den gamle dame at lånet fortsetter.

Tydeligvis er sparekniven i den italienske storklubben gjemt bort, i hvert fall for en kveld. Juventus betaler Atletico Madrid 100 millioner kroner for forlengelsen.

Det skal ligge en utkjøpsavtale i bunn for neste sommer. – Den spanske spissen kan gå permanent for 30 millioner euro.

Les: Tilbyr Ronaldo retur til «drømmens teater» og fantasilønn

Les på Popidol: Madrugada er tilbake

Dette mener Mike Jensen, som er gjest på den danske podcasten ‘EM-bold’ sammen med Mikkel Beckmann er ikke nådig i sin kritikk av Alvaro Morata etter mandagens kamp.

  • «Jeg tror han er en hindring for Spania. Jeg hadde sannsynligvis gått med en annen type. Jeg ser ikke hva han skal bidra når han ikke scorer mål. Han har det bra i koblingsspillet, og han er der, men for en EM-finale ville jeg ha en på banen som var garant for mål».
  • «Men ok, hvem er det, og hvor har de ham? Men på et spansk landslag blir han litt blek i forhold til at man kunne forvente mer kvalitet i angrepet», sier Jensen i podcasten.