Liverpool, that was ancient times. lads. (foto: benitez, twitter)

Som vi savner Rafael Benitez i verdens tøffeste liga. Han var en gigant for Liverpool og gjorde ekstremt mye ut av kaos-situasjonen hos Newcastle. I tiden hans på St. James´Park visste Klopp, Guardiola og gjengen at den spanske manageren hadde skuffen full av taktiske triks som kunne få gigantene til å snuble. Så valgte Benitez veien til mucho dineros i Asia.

Etter at det ble umulig for Benitez og eier Mike Ashely å fortsette arbeidsforholdet, valgte Benitez «minste motstands vei» og trakk til kinesisk fotball for en aktiv tenkepause. Vi trodde aldri at dette var en langsiktig løsning for manageren som har ledet tropper på San Bernabeu, Anfield og Stamford Bridge.

Denne uken kom bekreftelsen på at Benitez er ferdig med pause-jobber.

-Jeg nøt tiden min i Liverpool, Chelsea og Newcastle, og av den grunn er Premier League min klare førsteprioritet. Familien min oppholder seg i England og det er den mest konkurransedyktige ligaen, sier Benitez til Marca.

Les på F7: Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Og døren holdes åpen for de mange.

-Jeg vil gjerne stå i spissen for et veldefinert prosjekt med gode fremtidsutsikter, avslutter arbeidssøker Benitez.

En garde!

Vi kjenner til en handfull Premier League-klubber som hadde passet ypperlig for spanjolen. Etter at Benitez nå har hengt opp jobbsøknanden på tavla hos Premier League, tror vi sterkt at 60-åringen kalles inn som manager før sesongstart.

Get ready to be Benitez-merized.

Les: Belgisk media: Sander Berge kandidat til å erstatte en av Premier Leagues beste